Thonë se francezet janë ato që vishen më bukur, një nga provat është stili i Brigitte Macron!!!!

Thuhet se francezet janë femrat që vishen më bukur, dhe ky është padyshim rasti i Brigitte Macron, bashkëshortja e presidentit Emmanuel Macron. Cifti presidencial I Francës është vendosur në Pallatin Elize majin e vitit 2017, e që prej atëherë, ka arritur të tërheqë shumë vëmendje e lavdërime për stilin e saj të këndshëm e të kuruar. Ja disa prej kombinimeve më të bukura të Zonjës së Parë të Francës:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article