Veshja që Lorik Cana nuk e mban më për shkak të gruas: “ Dukesh si katundar“!!

Ka disa gjëra që gratë mund të mos I pëlqejnë tek garderoba e burrave të tyre, por bashkëshortja e Lorik Canës paska një fiksim të vërtetë me ..kanotjeret!! Nuk I pëlqejnë fare, ndaj dhe I ka kërkuar ish kapitenit të kombëtares tonë të futbollit që të mos I veshë më! Argumenti I saj: “Dukesh si katundar“!!

Loriku është bindur dhe I ka hequr nga garderoba, sic tregoi dhe vetë tek “Kurthi I Piter Panit“. E shoqja besojmë, duhet të ketë rënë rehat tani!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article