“Do e jepje jetën për dikë“? Ronela Hajati përgjigjet: “ Ndoshta vetëm për…“`

I është përgjigjur pyetjeve të fansave në Instagram, dhe normalisht, që në raste të tilla, duhet të përgatitesh për pyetje nga më të ndryshmet. E Ronela Hajati u gjend pikërisht përballë një situate të tillë kur iu desh të përgjigjej se për kë do të jepte jetën, nëse kjo do të ishte e nevojshme. Reagimi I këngëtares ishte logjik: “ “Mbase për fëmijët e mi, po për gjë tjetër jo”.

Po në vazhdën bashkëbisedimit në rrjetet sociale me ndjekësit e saj, Ronela sqaroi se dëshiron të ketë dy fëmijë. Ajo vetë ndërkohë është fëmijë I vetëm e duket e ka ndjerë mungesën e një motre apo vëllai.

Previous ArticleNext Article