FOTO! “Në fermën e Tianit”, Brenda festës së veçantë të djalit të Tunës

Më 2 Maj djali i dy artistëve Tuna Sejdi dhe Patris Berisha ka festuar ditëlindjen e tij të dytë. Dy prindërit e njohur kishin organizuar për vogëlushin një festë me tematikë të veçantë: “Në fermën e Tianit”.

Në festë nuk munguan miqtë e vegjël të 2-vjeçarit në ambientet e dekoruarta enkas për këtë ditë të veçantë.

Shihni fotot nga festa:

Previous ArticleNext Article