Kate Middleton dhe hileja e veshjeve të saj ngjyrë jeshile të thellë: “ E bëjnë të duket më e re“!!!

Preferenca e Kate Middleton për ngjyrën jeshile të errët nuk I ka shpëtuar syrit të mediave. Disa  e konsiderojnë ngjyrë të vështirë, por Dukesha e Kembrixhit e sheh si “ aleate“.Përse?

Ekspertët e kanë një shpjegim: ajo e bën të duket më të freskët e më të shëndetshme; dhe përse jo, edhe më të re. Në fakt, këtë efekt thonë që kjo ngjyrë e ka tek shumë femra, sidomos ato që kanë ngjyrë lëkure dhe flokësh të përafërt me këto të dukeshës. Kate madje nuk ngurron ta bëjë kombinimin kokë e këmbë në këtë ngjyrë, dhe me sukses!

Previous ArticleNext Article