Shtatzënë me stil: ja veshjet që do t’ju tregojnë ‘stylish’ gjatë pritjes së ëmbël!

 

Gjëja e parë dhe më e rëndësishmja është që ju të jeni rehat me çfarëdo veshje që ju bën të ndiheni e tillë….

Veshjet e Meghan Markle gjatë shtatzënisë janë komentuar gjerë e gjatë dhe shumë prej nesh teksa kemi parë daljet e saj publike kemi menduar; wow si duket aq mirë e madje edhe seksi edhe pse është shtatzënë. Eh, sugurisht nuk mund ta harrojmë dyzinën e stilistëve apo këshilluesve që qëndrojnë pas Dukeshës së Sussex, por për fat të mirë internet është plot me këshilla të tillë, e ide veshjesh se si një grua mund të jetë ‘stylish’, moderne, trend, e pse jo edhe seksi gjatë shtatzënisë, aq më tepër kur këta këshilla janë krejt falas, si ky artikull që ju po lexoni tani.

Më poshtë ju sjellim disa ide veshjesh për ju që jeni në pritje të ëmbël…Dhe shijojeni këtë fazë, është ndër më të bukurat eksperienca që përjeton një grua..

Previous ArticleNext Article