20 fëmijë aktorë që tani janë rritur dhe ne nuk e kishim vënë re!

 

Mund të duket se një fëimijë protagonist në një film, qëndron gjithmonë aq, ndonëse vitet kalojnë. Filmat tanë të preferuar për fëmijë mund të ketë kaluar 10-15 vite që kur janë xhiruar, ndaj edhe protagonitët e vegjël nuk janë më të tillë. Philip Wiegratz përshembull që ka luajtur rolin e Augustus Gloop në filmin “Charlie dhe ferma e çokollatave”, ka mbushur 26 vjeç. E po ashtu edhe 19 fëmijë-aktor të cilët sot janë bërë burra e gra, i gjeni më poshtë:

Alyson Stoner (Sarah Baker), Cheaper by the Dozen (2003)

Asa Butterfield (Bruno), The Boy in the Striped Pajamas (2008)

Bailee Madison (May Belle Aarons), Bridge to Terabithia (2007)

Chandler Riggs (Carl Grimes), The Walking Dead TV series (2010 — present)

Chloë Grace Moretz (Rachel), 500 Days of Summer (2009)

Dakota Blue Richards (Lyra), The Golden Compass (2007

Gattlin Griffith (Walter Collins), Changeling (2008)

Hailee Steinfeld (Mattie Ross), True Grit (2010

Henry Thomas (Elliot), Extra-Terrestrial (1982)

Jeremy Sumpter (Peter Pan), Peter Pan (2003)

Josh Hutcherson (Jess Aarons), Bridge to Terabithia (2007)

Kara Hayward (Suzy), Moonrise Kingdom (2012)

Kate Maberly (Mary Lennox), The Secret Garden (1993)

Kiernan Shipka (Sally Draper), Mad Men TV (2007–2015)

Nicholas Hoult (Marcus Brewer), About a Boy (2002)

Philip Wiegratz (Augustus Gloop), Charlie and the Chocolate Factory (2005

Rachel Hurd-Wood (Wendy Darling), Peter Pan (2003)

Spencer Breslin (Rusty Duritz), The Kid (2000)

Thomas Turgoose (Shaun), This Is England (2006)

Previous ArticleNext Article