Eleganca është tek detajet: ylli i veshur më mirë këtë javë është Gal Gadot!!!!

Shkëlqeu tek Wonder Woman dhe tek Fast&Furious; bukuroshja izraelite ka ditur t`i nxjerrë në pah hiret e saj fizike, por edhe në rastin e fundit, ndonëse me një fustan të gjatë dhe mjaft të mbyllur, ajo sërish arriti të tregojë se elegancën mund ta tregojë edhe me një veshje të thjeshtë.

Motivet e tipit mozaik, në pjesën e sipërme të fustanit, I japin veshjes delikatesë dhe autenticitet

Proporcionet, gjithashtu janë parë me kujdes: beli lart bën që pjesa e poshtme e fustanit të vijë duke u derdhur ëmbelsisht në trup, ndërkohë që e bën bën atë të duket më e gjatë. Lehtësia e pëlhurave të përdorura pastaj, shifon dhe mëndafsh, e nxjerrin dhe më shumë në pah bukurinë e fustanit, dhe e bëjnë të duket “glamour“

Rrudhat në pjesën e poshtme, që mblidhen në formë luleje, I japin formën finale, dhe shkojnë si me sandale me takë të mesme, ashtu dhe me të sheshta.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article