Dy të rinj nga Shqipëria fitojnë vendet e para të  konkursit ndërkombëtar, Majlinda Bregu: “ Nuk kam dorë këtu, por…“

“Nuk kam dore ketu, por fituesit e dy vendeve te para te konkursit per te rinj:#looking4summer jane dy djem nga Shqiperia! Fituesja e vendit te trete eshte nje vajze e talentuar nga Bosnje Hercegovina!!! Urime te tre fituesve, te gjithe te rinjve qe moren pjese ne kete konkurs atyre qe me “like” percaktuan fituesit. Shihemi me fituesit ne fund maji ne Bukuresht ne Takimin e te Rinjve nga gjithe, dhe nuk mbaron me kaq“: me këtë  mesazh të  saj, Majlinda Bregu na tregoi me krenari sesi talenti shqiptar triumfoi në  konkursin per vendet më  të  bukura te verës!

Konkurentëve I kërkohej të realizonin një foto të vendit të tyre, ta postonin në Instagram më hashtagune  mësipërm, dhe fituesi do të shpallej ai që mblidhte më tepër “like“!! Fotot e shkrepura prej te rinjve shqiptare e kane bindur jurinë  t`ia japë  vlerësimin maksimal, bazuar sigurisht dhe ne pelqimin qe percolli publiku! Janarin e kë tij viti, Majlinda Bregu mori detyrën e Sekretares së Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, pas emërimit të saj nga ministrat e Jashtëm të procesit të bashkëpunimit të Europës Juglindore.

Previous ArticleNext Article