Fill pas lindjes së djalit, Almeda Abazi bën një veprim që me sa duket, duhet ta kenë parasysh të gjitha nënat e reja!

Në postimin e saj të parë në Instagram pas lindjes së djalit, Almeda Abazi rrëfeu veprimin që ka bërë, e njëkohësisht, dashur pa dashur, dha edhe një këshillë për të gjitha nënat e reja: ruajtjen e qelizave staminale. Është një procedurë e kushtueshme, por që fëmijës dhe familjes mund t`i vlejë për të gjithë jetën.

“Qelizat staminale të kordonit të kërthizës mund të përdoren për beben, motrat dhe vëllezërit e tij, e pjesëtarët e tjerë të familjes“, ka shkruar Almeda. “Pavarësisht se këto qeliza mund të mblidhen vetëm në fillim të jetës së bebit“, vazhdon ajo, – “ato mund të përdoren për të gjithë jetën“. Interesante, apo jo?

Previous ArticleNext Article