100 qirinj të ndezur në gojë, burri thyen rekord Guinness

Një burrë ka thyer rekordin Guinness, teksa mbajti 100 qirinj të ndezur në gojë. David Rush mbushi gojën e tij me qirinj gjatë eventit TEDxBoise.


Ai mban 100 qirinjtë në gojë për plot 30 sekonda. Rekordi i mëparshëm ishte vendosur me 41 qirinj dhe u vendos në vitin 2018 nga Dinesh Shivnath Upadhyaya nga Mumbai, Indi.

Balkanweb

Previous ArticleNext Article