Kate Middleton dhe Princ William nuk e kanë takuar ende Archie-n, përse vallë???

Archie erdhi në jetë në 6 maj, duke I lumturuar shumë dy prindërit e tij, princin Harry dhe të shoqen Meghan Markle, por edhe të gjithë familjen mbretërore dhe adhuruesit e saj. Por Archie, I kthyer brenda ditës në fëmijën më të fotografuar të botës, ka takuar vetëm  Mbretëreshën e Anglisë ndërsa I mbërriti dhë nje dhuratë nga e famshmja, Oprah. Xhaxhai, princi William dhe bashkëshortja e tij, Kate Middleton, nuk e kanë parë akoma nga afër. Përse vallë?

Shkaku nuk ka qenë ndonjë rregull mbretëror, por fakti që cifti ka qenë në udhëtime të ndryshme për organizatat të cilat mbështet jashtë Londrës. Williami për cdo rast e tregoi gëzimin e tij për ardhjen në jetë të nipit, e bëri dhe një batutë për të vëllanë: “Mirëseerdhe në klubin e të pagjumëve“!!

 

Previous ArticleNext Article