Orinda dhe Turi e dashkan një bebe, por….

Lidhja e tyre shumëvjecare u kurorëzua me një martese të lumtur, dhe ndonëse Orinda Huta dhe Turjan Hysko duke mëse të kënaqur me njëri tjetrin, nuk lë pa ngritur krye ajo kureshtja e hershme: “ Po bebi, kur do te vijë?“ . Orinda u gjend përpara kësaj pyetjeje të sikletshme në “ Kurthin e Piter Panit“, por u tregua  e sinqertë në përgjigjen e saj. Në fakt, ajo tregoi në një farë mënyre, se të ishte në dorën e tyre, do të kishte ndodhur.

“Nëse bebja do të ishte me celës, do të kishte ardhur, se ne po e presim me shumë dëshirë. Përderisa nuk shtypet me celës, do të presim“, është shprehur ajo.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article