Modelja shkakton reagime me deklaratën e saj : “ Jam shumë e bukur për të gjetur burrë“!!!

Modelja e rrobebanjove Jenna Thompson ngjalli mjaft debate me deklaratën e saj në emisionin e mëngjesit “This Morning“, në Britani. Ajo tha se është vetëm, sepse është shumë e bukur.

Nena e dy fëmijëve, është ndarë me partnerin e saj dy vite më parë dhe I konsideron takimet me burra të tjerë pak a shumë si  “katastrofë”.

“Unë mendoj se I frikësoj djemtë simpatikë. Më duket sikur tërheq vetëm ata që kërkojnë aventura“, është shprehur ajo. Por mjaft teleshikues thanë se Jenna duhet ta kapërcejë këtë mendjemadhësi, e sipas disave madje, është e pashme, por jo aq e bukur sa mendon!!!

 

Previous ArticleNext Article