7 këpucët e sandalet më të rehatshme ( dhe njëkohësisht mjaft “in“) për punë!!!

Kur këpucët me taka të lodhin, ose ta bëjnë këmbën me kallo , por të duhen me patjetër për në zyrë, atëherë duhet gjetur dicka e mesme mes elegantes dhe të rehatshmes. Prova që këpucë të tilla ekzitojnë janë këto lloj këpucësh e sandalesh, për të cilat ekspertët thonë se I gërshetojnë të dyja këto cilësi:

Previous ArticleNext Article