Beyonce dhe këngëtarja shqiptare dalin me të njëjtën veshje, cilës i rri më mirë?

Beyonce dhe Jay Z cuan fuqinë e “yjeve“ në ndeshjet e NBA, por ajo që na ra në sy më shumë nuk ishte uniteti familjar ( të cilin cifti po kërkon ta demonstrojë prej kohësh tashmë)!

Ishte veshja e këngëtares së famshme, e cila I ka errësuar flokët së fundi duke dalë kundër rrymës së përgjithshme të celjes së tyre me afrimin e stinës së verës. Ajo mbante një ‘bodysuit’ blu të errët, me printe të kuqe, krijim që mban emrin Marine Serre. Këtë e kishte kombinuar me sandale të zeza.

Por ndërkohë të njëjtën veshje e ka mbajtur edhe Bebe Rexha ( e cila ka preferuar ta veshë me këpucë të zeza stiletto).

Atëherë, kujt i rri më mirë?

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article