Selena Gomez e ndricoi tapetin e kuq të Kanës me këtë fund!!  

Festivali I 72 I filmit ne Kanë ngriti siparin në 14 maj, e deri në datën 25 të këtij muaji, yjet do të kenë mundësinë të promovojnë aty filmat e tyre, e të bëjnë një gjë që zakonisht e bëjnë shumë mirë: të zbresin ngadhënjyes në tapetin e kuq. Por cilat ishin veshjet më të mira të tij këtë radhë? Vendin e parë në listë e pushtoi menjëherë Selena Gomez, me një crop top të bardhë shik dhe një fund të gjatë madhështor po në të njëjtën ngjyrë, kombinuar me sandale ngjyrë argjendi dhe bizhu të së njëjtës nuancë.

Por arsenalin e plotesoi pak me vone edhe me dy veshje te tjera, edhe ato mjaft te pelqyera!!

Previous ArticleNext Article