I vëllai bëhet deputet, moderatori i njohur nuk e fsheh dot gëzimin

Eljo Hysko, vëllai i moderatorit Turjan Hysko ka marrë zyrtarisht postin e deputetit të Kuvendit të Shqipërisë, pas vendeve vakante që u lanë bosh nga deputët aktual që janë angazhuar në fushatën për zgjedhjet lokale.

E lumturinë për këtë arritje të Eljos nuk mund të mos e ndanin në rrjetet sociale vëllai Turi dhe bashkëshortja e tij Orinda. “Krenar” shkruan autori i Duplex mbi një foto të vëllait, ndërsa prezantuesja e “Jo vetëm modë” e uron “rruga jote qoftë plot dritë dhe plot bekime. Të dua”.

Previous ArticleNext Article