Monica Bellucci kombinon xhinset me tylin dhe duket yll!

Ka shijuar për tre dekada një karrierë të suksesshme në kinematografi. Dhe tani që po qëndron në hotel Majestic për festivalin e Kanës, Monica Bellucci duket në cdo centimetër të saj ylli që është. 54 vjecarja  u shfaq elegante, edhe pse me xhinse, e kjo falë një kombinimi të zgjuar: taka të larta dhe një bluzë të zezë sipër, e cila për më tepër, I evidentonte edhe më shumë format e bukura trupore.

Ndihmë këtu dhanë patjetër edhe xhinset slim-fitting.Flokët ishin krehur stil wave, me pak fjalë cdo gjë ishte në vendin e vet për një pamje edhe të rehatshme, edhe të kuruar!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article