Urimi i Tunës për Patrisin do t’ju gajasi!

Instrumentisti Patris Berisha sot feston ditëlindjen,  e në morinë e urimeve që me siguri ai ka marrë e do të vazhdojë të marrë gjatë ditës, ai i bashkëshortes do të mbetet më gazmori ( për pjesën e parë të urimit) e më i bukuri ( në pjesën e dytë të urimit).


Sapo ka kaluar ora 00:01 këngëtarja shkupjane ka postuar një foto familjare në instagramin e saj bashkangjitur me urimin për të shoqin, të cilin me dashje ose jo e quan p*rdhac.
“Happy birthday to the worlds greatest farter, I mean father” ( Gëzuar ditëlindjen p*rdhacit më të madh në botë, dua të them babait më të mirë në botë) ka shkruar Tuna në urimin e ditëlindjes së Patrisit!

Tuna dhe Patris vetëm dy javë më parë festuan ditëlindjen e dytë të djalit të tyre Tian!

Previous ArticleNext Article