Yjet më të zhveshur ( deri tani) në tapetin e kuq të Kanës!!!

Për dekada me radhë, tapeti I kuq I Kanës ka ofruar veshje përrallore, por edhe disa të rrezikshme. Cilat ishin ato që guxuan më shumë këtë vit me transparencën dhe nuditetin?  % aktore dhe fotomodele bënë që të ktheheshin koka gjatë këtij edicionin për këtë arsye:

Taylor Hill me fustanin Fendi Haute Couture

Maria Borges me Roberto Cavalli

Bella Hadid me fustanin transparent nga Dior Couture

Alessandra Ambrosio me veshjen nga Julien Macdonald

Romee Strijd me Etro Couture

Previous ArticleNext Article