Holanda fiton Eurovizionin, ku qëndron Shqipëria!!!!

Ka qenë një garë e fortë ajo e festivalit europian të Këngës, të zhvilluar këtë radhë në Izrael. Votat e publikut ishin ato që përmbysën rezultatin në momentet e fundit, duke I dhënë shumë shpresa Norvegjise dhe Suedisë, por duke ia dorëzuar trofenë në fund Holandës, me Duncan Laurence dhe këngën e tij Arcade.

Tejet zhgënjyese vota e publikut për Gjermaninë që nuk I dha asnjë pikë. !!!  Shqipëria u rendit e 18-ta, me 90 pikë, dhe me një diferencë prej 2 pikësh nga Serbia, që zuri vendin e 17-të. Ndërkohë, mjaft mirë u prit dhe kënga e Maqedonisë së Veriut, që u rendit e 8-ta.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article