Armando Kllogjeri me koncert surprizë në Tiranë!!!

Tenori i shumëvlerësuar shqiptar ka një surprizë për publikun e vendlindjes, e këtë e tregoi dhe vetë përmes rrjeteve sociale: në 30 maj, ora 20:00 premton të ngrejë peshë me zërin e tij të fuqishëm Amfiteatrin e Tiranës.

“Per ju qe me keni mbeshtetur dhe duartrokitur gjate gjithe karrieres time : një koncert surprizë“, thotë Kllogjeri duke përjellë kështu edhe mirënjohje për ngrohtësinë që I është rezervuar përherë në Shqipëri dhe vlerësimin që I është bërë. E ftuar speciale e koncertit është sopranoja Ramona Tullumani dhe dirigjent eshte Gridi Kraja. Ne për vete do te nxitojmë të interesohemi për bileta tek Teatri Eksperimental, Teatri Metropol dhe Amfiteatri!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article