Canta bixhu, aksesori qe e nxjerr cdo veshje nga anonimati!!!  

Cantat e kanë kaluar fazën e përmbushjes së cdo nevoje praktike, dhe sot mbështeten më shumë tek realizimi I idelave estetike. Për këtë arsye, drejtorët kreative të brand-eve të ndryshme po fokusohen gjithmonë e më tepër tek krijimi I modeleve me interesante sesa I atyre praktike. Tani, ka një ripopullaritet te madh të cantës-bizhu, një ide të së cilës na e krijon ai kujtimi I cantës së vogël të gjyshes, një dëshmi gustoje dhe rafinimi. Sot, si cantat e krahut ashtu dhe ato te voglat e dorës e duan elementin “zbukurues“ kur vjen fjala tek veshjet e mbrëmjes. Ja shembujt:

 

Previous ArticleNext Article