Nxehet keq Albana Osmani: “ Për të gjithë monstrat atje jashtë“!!

Përderisa ka arritur në këtë lloj shpërthimi, Albana Osmani duhet të jetë lodhur vërtet shumë nga agresiviteti I treguar ndaj saj, por edhe ndaj fondacionit  “ Ti je një luledielli“. Moderatorja e tregoi përmes një statusi në Instagram se cfarë e ka mërzitur kaq shumë, e I dha përgjigjen e merituar atyre që e kanë quajtur “të pavlerë“.

Ju drejtohem monstrave që janë atje jashtë, duke kontrolluar në fshehtësi profilin tim publik, duke pritur të shprehin urrejtjen të shkatërrojnë në çdo formë çdo punë të mirë! dhe që rrinë çdo ditë duke hapur profile false duke thënë që jam një e pavlerë, thjesht një vajzë televizioni etj, që rrini duke i shkruar qoftë dhe një njeriu të vetëm që blen një bluzë me luledielli për bamirësi”. Ndërsa kujton se cdo gjë lë gjurmë online, Albana kërkon më tej qe ky mesazh të shpërndahet duke shtuar: “ Kudo që të jesh, mos harro superfuqinë time, dashurinë e njerëzve dhe të Zotit vetë“!.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article