Lum Albana Osmani për shoqet që ka!

Të gjithë kemi shoqe që na duan dhe na bëjnë qejfin, ndonjëherë edhe më shumë sesa duhet. Madje, ato e kuptojnë të parat kur kemi nevojë për ndonjë motivim dhe komplimentat e pakursyera të mikeve na e ngrene nivelin e humorit! Por, shoqet, mikeshat dhe fansat e Albana Osmanit janë më të ëmblit në botë!

Ata janë edhe më të kthjellët kur idhulli i tyre Albana Osmanit pozon me “mikeshën e saj” Adriana Lima. Oh, Adriana… Adrianaa… !Sa njerëz janë marrosur pas bukurisë tënde! Por në Shqipëri nuk të ec! Aq më tepër kur në krah ke yllin tonë Albana Osmani. Ja u desh një përballje e brazilianes me shqiptaren Albana Osmani dhe bukuria e Adrianës u tret, sikur të mos kishte ekzistuar kurrë! Nuk e besoni?! Lexoni komentet e ndjekësve të Albanës dhe fjalët tona janë të tepërta!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article