Rrëfimi i dhimbshëm i aktorit: “ Përpara se të interpretoja tek Game Of Thrones, nuk kisha para për bukë“!

Duket e vështirë për tu besuar, por aktori Richard Madden e bëri pohimin me gojën e tij. I ftuar në “Tonight Show “ të Jimmy Fallon, aktori skocez tregoi eksperiencën e vështirë që kishte hasur përpara, duke arritur të mos paguante dot as ushqimin e as qiranë, dhe sesi seriali ishte ai që praktikisht e “riktheu në jetë“. 32 vjecare interpreton  Robb Stark në tre sezonat e para të “ Game of Thrones“; personazhi I tij vritet në fund të sezonit të tretë.

Për Richard megjithatë ai mjaftoi për t`I dhënë një kthesë 360 gradë karrierës së tij, dhe për ta nxjerrë nga anonimati e nga vështirësitë.

Previous ArticleNext Article