Rrëfimi i miqve të Kate Middleton: “ Priste djalin e duhur, nuk i interesonin shumë meshkujt rreth e rrotull“!!!

Edhe pse studentet e tjera krijonin plot lidhje dashurie, Kate Middleton duket nuk ishte shumë e interesuar tek djemtë. Ajo ka pasur në rininë e vet të hershme disa romanca, por asgjë serioze. Sipas miqve të saj, ajo që do të bëhej më vonë Dukesha e Kembrixhit, prisnte “Princin e vet të kaltër“.

Kishte një qasje paksa si me të vjetrën, thotë shoqja e saj e klasës Gemma Williamson, sikur donte ta ruante veten pëe dikë shumë special, dhe kjo në kohë kur të gjithë nxënësit e tjerë kishin ndërkohë marrëdhënie intime.

Previous ArticleNext Article