Fadil Berisha postoi videon e tij më të bukur!!

Në objektivin e aparatit të tij fotografik kanë kaluar vajza nga më të bukurat; I konsideruar një prej fotografëve shqiptarë më të suksesshëm në botë, Fadil Berisha ka pasur mundësinë të punojë edhe me yje të ekranit në Amerikë. Fotot e tij kanë një mjeshtëri të rrallë që nxjerr në pah më të mirën nga personazhi përballë.  Këtë herë megjjithatë, ai ka postuar videon e vet më të bukur, ku në fakt është protagonist  e jo realizues, e ku “ ylli“ I vërtetë është nipi I tij, Jordan. Fotografi I famshëm e quan këtë ditën më të bukur dhe, kush mund të thotë se e ka gabim?

 

View this post on Instagram

 

The best day with my bundle of joy Jordan @violetberisha @rongarciainc @blairberisha

A post shared by Fadil Berisha Photography (@fadilberishaphotography) on

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article