Vajza e Johny Deep mbushi 20 vjec, dhe e ka kapërcyer bukurinë e famshme të së ëmës!!

Vajza e Johny Deep dhe Vanessa Paradis sapo mbushi 20 vjec, dhe mund të thuhet se bukuria  e saj e ka kapërcyer atë të së ëmës, e cila është vlerësuar mjaft për pamjen dhe elegancën e saj.

Me prindër kaq të famshëm, dhe nun Marylin Manson, Lily-Rose nuk  e pati shumë të vështirë drejt famës: ka ecur në hapat e artit dhe kjo deri diku, ishte e pritshme. Lily megjithatë është një vajza me këmbë në tokë; ajo është shumë  e lidhur më shtëpinë dhe I pëlqen të qëndrojë me familjen; edhe pse shoqet e saj preferojnë të dalin nëpër klube. 20 vjecarja kënaqet duke parë filma dhe emisione gatimi.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article