Burri shkon në gjykatë që të ndryshojë moshën, kërkon ta shënojnë më të ri!

Këtë vit mbushi 70 vjec, por dëshiron të konsiderohet 45. Këtë numër kërkon në kartën e tij të identitetit. Ndaj Emile Ratelband iu drejtua gjykatës, që data e lindjes nga 11 mars 1949 në 11 mars 1969. “Ndihem I diskrimkinuar prej moshës sidomos në site-t online“, thotë ai,“ në Tinder, kur shkruaj 70 vjec, nuk më kthen njeri përgjigje“!!!.

Holandezi pretendon që sipas mjekëve, ka trupin e një 45 vjecari, ndërsa është baba I shtatë fëmijëve. Emile e konsideron veten një “trajner pozitiviteti“, ka shkruar 12 libra dhe njihet për faktin që mban fjalime frymëzese.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article