Më mirë tani se në rini: Mariana Kondi dhe Irma Libohova shkëlqejnë në foton e fundit së bashku!

Fotoja e hedhur në Instagram nga Irma Libohova ishte mjaft e bukur: një moment I natyrshëm miqësie dhe një ciltërsi që buron nga të gjitha anët; zor të mos e pelqesh. Por kishte dhe dicka tjetër që tërhoqi vëmendjen: këngëtarja tejet popullore dhe aktorja mjaft e dashur për publikun shqiptar Mariana Kondi, ishin të dyja rrëzëllitëse. Duket sikur sa vjen e rinohen, dhe ne e kemi thuajse të pamundur të mos pyesim: cili është sekreti, sepse duam ta dijmë!!!

Previous ArticleNext Article