Pardesyja e Melania Trump që “cmendi“ Japoninë“!!

Edhe nën shi, Melania Trump kishte një pamje solare kur u largua nga vizita shtetërore në japini, gjatë së cilës shoqëroi të shoqin, presidentin e SHBA-së, Donald Trump. Pardesyja e saj ishte jo vetëm tejet e bukur dhe modern, por dikush e konsideroi dhe një lloj homazhi për vendin nga I cili po largohej: pardesyja e bardhe më lulë të mëdha në ngjyrë portokalli të ngrohtë, që sjellin në mendje ngjyrën e krizantemave, lulja e konsideruar simboli I perandorisë japoneze.

Gjatë këtij rrugëtimi ndërkohë, Zonja e parë e Amerikës veshi dhe dy fustane që tërhoqën vëmendjen e shtypit sidomos për cmimin e tyre të kripur:

Fustani 3.304 dollarw nga Calvin Klein

Fustani nga Carolina Herrera 4,290 dollarw

Previous ArticleNext Article