Ajola Xoxa shkëlqeu në ceremoninë e celebrimit të Gaz Pajës!!!

Ceremonia e celebrimit të aktorit të njohur të “Portokallisë“  u zhvillua në taracën e bashkisë nën drejtimin e vetë kryetarit, Ejon Veliaj. Por në krah të tij ishte edhe e shoqja, Ajola Xoxa, e cila ishte e pamundur të mos tërhiqte vëmendje me “look“-un e saj. Ajola nuk kishte veshur fustan, por një jumpsuit bojëqielli me shpatulla të hapura, I cili ishte sa I thjeshtë, aq edhe elegant ndërsa ngjyra e tij, dukej një karameler e vërtetë!

Ajola  e kishte kombinuatr me një cantë dore blu të errët dhe vëthë të gjatë. Kjo ishte nga të paktat dalje publike të saj që prej humbjes së të atit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article