Ulpiana Lama takon më të bukurën italiane dhe më të komentuarën shqiptare ( së fundi)!!!

Publiku shqiptar mund ta kujtojë më së shumti si moderatore në Top Channel, por Ulpiana Lama është një figurë e njohur publike e angazhuar në disa profesione. Sociologe e njohur, ajo është njëkohësisht edhe analiste e profesoreshë. Dhe pikërisht një njeri kaq aktiv na sjell dhe fotot e një eventi të vecantë, ku ka pasur disa takime mjaft interesante.

 

“ Tematika: në festën ë Italisë, një vend mik. Me gra artiste, ambasadore të jashtëzakonshme të vendeve të tyre në Francë, Monica Bellucci dhe Ornela Vorpsi“, ka qene mesazhi shoqërues I fotografive, ku Ulpiana shihet në krah të aktores italiane me famë botërore, dhe artistes shqiptare që përpara disa kohësh, ngjalli shumë polemika me disa rrefime te saj, por që mbetet duket sërish e vlerësuar!!!

Previous ArticleNext Article