Nuk marr kredi për të blerë klikime! Kë thumboi Flaka Krelani!

Flaka Krelani ishte e ftuar në progamin e mëngjesit “gjesi” ku ndër të tjera foli edhe për trendin e ri të blerjeve të klikimeve nga artistët shqiptar!

Flaka nuk është aspak dakord me këtë gjë dhe u shpreh se ajo nuk do të blinte kurrë klikime për këngët e saj qofshin këta edhe vetëm 10 klikime, rëndësi ka që fansat dhe dëgjuesit e saj të jenë real.


“Edhe nëse veç 10 vetave ju pëlqej unë jam e lumtur sepse e di që ata 10 janë real. Unë tani në kredi nuk mundem të hyj për të blerë klikime” është shprehur ndër të tjerash këngëtarja duke nënkuptuar kështu që të shumtë janë artistët që i blejnë sot klikimet.


Pra për cilēt bien këta ‘këmbana’?!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article