Nuk kishim parë video më të ëmbël: Alex Rodriguez nxjerr filmimin e përpara 20 viteve, ku thoshte se kë ëndërronte të takonte!!!

Sot është I fejuar dhe shumë I dashuruar me Jennifer Lopez, por Alex Rodriguez e paska pasur ëndërr takimin me të që përpara shumë vitesh, kur në fakt, as që e mendonte se një ditë do t`I vendoste në gisht unazën e fejesës! Ish- futbollisti i Yankees ka nxjerrë një intervistë të vjetër, të vitit 1998 ku e pesyin se cila është femra që ëndërron të takojë. Dhe përgjigja e tij është befasuese: “ Jennifer Lopez“, thotë ai dhe duke qeshur më pas e pyet intervistuesin “ ma mundëson dot nja takim me të“. Dhe sot, dy dekada më vonë, e tregoi që nuk pati nevojë fare për ndërmjetësime!

 

View this post on Instagram

 

I just had a feeling ? @kevinmillar15 @crose127 @jlo #repost @mlbnetwork @arod always knew, @jlo #IntentionalTalk

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Previous ArticleNext Article