Mesazhi i gjyshes së Dojnës, që emocionoi Rudina Magjistarin!!!

Dojna Mema e ka pritur me gëzim të madh ftesën tek “ Rudina“ , aq sa vendosi t`ia tregonte dhe gjyshes së saj ( që falë mbesësm, është kthyer në një personazh të vërtetë tashmë), dhe reagimin e saj e regjistroi. Mesazhi e emocionoi dhe vetë moderatoren ( në të vërtetë, ishte dicka e vecantë).

Cfarë ajo në regjistrim? Kur mëson për ftesën gjyshja nis e lavdëron Rudinën: “Më pëlqen shumë, më ka pëlqyer gjithmonë. Rudina është vetvetja dhe nga mënyra se si flet, flet pa u sforcuar, është shumë natyrale, – ndërsa shton se I pëlqen shumë dhe stili i veshjes së moderatores së njohur. E me sa duket, edhe e kishte pasur një dëshirë brenda vetes që e mbesa ta merrte një ftesë të tillë, e ja, iu realizua!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article