Frutat dhe perimet e verës: 10 më të mirat që ndihmojnë nxirjen!!!!

Një nxirje e bukur sigurisht ndihmohet nga kremrat e ndryshme, por mund të ndihmohet gjithashtu edhe me disa aleate, që veprojnë nga brenda organizmit: pëër këtë qëllim nevojitet një dietë e pasur sidomos me këto fruta e perime, të vecuara nga ekspertët si ato që kanë ndikim më të madh tek ngjyrimi I lëkurës:

Karrotat

Lakra

Kajsitë

Sallata jeshile

Cikorja

Pjepri

Specat

Domatet

Luleshtrydhet

Qershitë

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article