Kate Moss nuk është më “top“: modeles në plazh i “pëlcet“ barku!

Kate Moss u fotografua ndërsa relaksohej në pishinën e hotelit Life Co Beach në Bodrum të Turqisë: bëhet fjalë për një qendër detox për rikthimin enë formë. Dhe duket se topmodelja 45 vjecare ka vërtetë shumë nevojë.

I njëjti problem iu vu re edhe përpara disa kohësh. Duket se dhjami I saj I barkut është mjaft kokëfortë.

Një problem ky, të cilin nuk e ka pasur përpara, ndaj dhe quhej “top“!!!

Previous ArticleNext Article