Tendenca e re që po cmend yjet: një tatuazh i vogël – i vogël, dhe i fshehur!!

Të dukshëm por jo shumë, të thjeshtë e të lehtë për tu fshehur ( duke bindur kështu dhe ata që nuk guxojnë ta hedhin këtë hap), tatuazhet e vogla janë ato që po cmendin yjet së fundi. Dizenjo të lehta e gati të padukshme, të realizuara në pjesë të trupit ku nuk bien shumë në sy, pra tatuazhe që edhe janë, edhe s`janë. Kjo është tendenca e fundit të cilën të famshmit po e “përqafojnë“ masivisht, dhe duhet ta pranojmë, se ideja nuk është e keqe!

 

Previous ArticleNext Article