Princi Louis ishte më i këndshmi në paradën e kushtuar mbretëreshës, por a e vutë re se….

Djali I vogël I William dhe Kate tërhoqi të gjithë vëmendjen në “Tropping the Colour“, parade e kushtuar mbretëreshës. Ai ishte tepër I këndshëm në gjestet e tij që dëshmonin një habi fëminore ndaj asaj që po shikonte. Mediat rozë ndërkohë, panë edhe dicka tjetër: Louis kishte veshur të njëjtin kostum ( bluzë të lehtë të bardhë me zbukurimedhe pantallona bojëqielli) që ka mbajtur xhaxhai I tij Harry gjatë Trooping the Colour në 1986-tën!Ja prova tjetër që dhe anëtarët e familjes mbretërore riciklojnë veshje!

Previous ArticleNext Article