Aktori i famshëm rrëfen punën e parë që ka bërë, dhe e gjithë bota po qesh me lotë!!

Sot gjithë bota  e njeh si yllin e “Avengers“, “ Thor“, por Chris Hemsworth nuk ka qenë gjithmonë  kaq i famshëm.

Në fakt, puna  e tij e parë, sic e tregoi dhe vetë paska qenë përvecse tmerrësisht modeste, edhe shumë e cuditëshme! Aktori rrëfeu se punonte si ..pastrues i pompave të gjirit“!!!

Ai ishtë ndihmës në një farmaci që jepte më qira pompat e përdorura nga nënat e reja për të tërhequr qumështin. Kur ato ktheshin mbrapsht, ai duhet t`i pastronte me një furcë dhëmbësh, spraj dhe një napë të pastër. Aktori, qe asokohe ishte 14 vjec, kishte mësuar të rregonte edhe pompat që vinin të dëmtuara. Me pak fjalë, ishte bërë një specialist i vërtetë!!

 

Previous ArticleNext Article