Lejlaja, ngjyra e 2019-tës, duhet ta besojmë Amal Clooney-n?!!!

Ngjyrat luajnë rol të rëndësishëm në jetët tona, edhe nëse ne mund të mos jemi të ndërgjegjshëm për këtë. Zyrtarisht, Instituti Pantone na  e tregoi që në muajin dhjetor se cila do të ishte ngjyra e vitit, megjithatë ndodh shpesh që nuanca të tjera të rrëmbejnë dritën e prozhektorëve me kalimin e sezoneve. Nuanca për të cilën ekspertët bien dakort “zyrtarisht“ , është lejlaja! Dhe sfilatat e Kate Spade dhe Salvatore Ferragamo 2020, tregojnë se është edhe ngjyra unisex e vitit, pra meshkujt nuk duan të “tremben“ prej saj. Amal Clooney e ka kthyer në të preferuarën e vet. Ja disa foto kombinimesh:

Previous ArticleNext Article