Tuna vendosi të bëjë një ndryshim dhe duket WOW!

Në nisje të sezonit, këngëtarja Altuna Sejdi ka vendosur t’i japi një freskim pamjes së saj, duke prerë flokët!


Me gjatësi deri tek shpet dhe baluket e preta shkurt, Tuna sapo na dha një ide se si muns të dukemi më të freskëta e më të reja, pasi ajo duket me të vërtetë shumë ‘cool’.


Artistja ju rikthye sërish muzikës dy muaj më parë, pas një pauze 2 vjeçare që mori pas lindjes së djalit Tian.


Tashmë ajo ka nisur edhe mbrëmbjet nëpër clube, e me siguri kjo do të jetë një verë e gjatë për këngëtaren e shumë hiteve.


Jeta private për Tunën është në momentin më të mirë të saj, teksa shijon marrëdhënien me partnerin Patris dhe ndjesinë e bukur e të qenit mami i vogëlushit 2 vjeçar Tian.

Previous ArticleNext Article