Thonjtë e zinj, trend i 2019-tës: ja modelet më të bukura!

Thonjtë e zinj konsiderohen element elegance dhe finese, megjithatë nuk kanë pasur vëmendje të madhe përvecse së fundi.Dhe tani, kanë pushtuar vëmendjen sërish, duke marrë më shumë vlerë me kombinime që nuk janë të gjitha  „all-black”. Duke filluar nga “ e zeza galatike“, tek ajo mat apo e zeza me figura, ja disa prej modeleve më “in“ të momentit:

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article