Floriana Garo, në një foto të rrallë me partnerin!!!

Edhe pse kemi pasur mundësinë t`I shohim nja dy të tilla, mun dta themi se përgjithësisht, Floriana Garo nuk poston shumë me partnerin e saj ( I pëlqen të ruajë privatësinë, e këtu s`ka ndonjë gjë të keqe). Së fundi megjithatë, ajo e ka shkelur “ rregullin e vet“, duke postuar një foto grupi ku shihet dhe Enis Daci. Një pozë shumë e natyrshme dhe e bukur, ku dyshja simpatike, vërtet që shkëlqen!

Të vetmet foto që Floriana kishte postuar në llogarinë e saj ishin ato të shpërndara kur dha lajmin e fejesës.

Fotografia e fundit duket tregon stafin e biznesit të ciftit. Moderatorja bukuroshe njoftoi së fundi se do të bëhet nënë për herë të dytë, ndërsa bashkë me Enisin janë ndërkohë prindër të një vajze, Adia.

Previous ArticleNext Article