Si do të reagonte William dhe Kate nëse njëri nga fëmijët e tyre do të ishte homoseksual? Ja përgjigja e princit!!!!!!!!!!

Kjo duket nuk ishte një pyetje me të cilën William nuk ishte përballur ndonjëherë. “Për këtë çështje nuk mendon për aq kohë sa nuk je bërë prind“, u shpreh ai duke iu përgjigjur interesit të treguar nga audienca “.

Për mua është diçka krejt normale. Problemi i vetëm që më shqetëson është si do të shihej dhe interpretohej jashtë ky vendim I tyre. Unë dhe Kate kemi bërë shumë biseda të tilla së fundi, për t’u siguruar që ata janë të përgatitur“.

“Mendoj se komunikimi është shumë i rëndësishëm në çdo aspekt, sepse vetëm kështu mund të kuptosh dhe të sigurosh që do ta mbështesin njëri tjetrin gjatë gjithë procesit. Nëse ndonjëri prej tyre është homoseksual, nuk shqetësohem aspak. Shqetësohem vetëm për presionin që mund të ushtrohet nga jashtë.”- ka qenë komenti I tij.

Previous ArticleNext Article