Unaza perfekte e martesës në ditët tona, nuk qenka me flori të verdhë!!!

Zgjedhje e unazës së fejesës nuk është gjithmonë e thjeshtë, sidomos atëherë kur dëshiron një model të vecantë, I cili ta reflektojë më mirë atë që je dhe atë që dëshiron në jetë. Duket se sot, unaza perfekte konsiderohet ajo me ar të bardhë dhe diamante, një shkrirje e thjeshtësisë, elegancës dhe cilësisë.

Konsiderohet se falë një dizajni që frymëzon finesë, me përzgjedhje e kësaj bizhuterie nuk keni si të gaboni. Dhe cmimi nuk duhet ta ndryshoje shume, duke qene se as diferenca mes dy materialeve nuk është dhe aq e madhe: ari I bardhë thjesht ka më shumë zink, ndërsa ai I verdhë, më shumë nikel!

 

Previous ArticleNext Article