Përse pas divorcit Diana nuk mbajti më kurrë asgjë nga Chanel?!!!

Stili I saj I veshjes ishte kaq I preferuar, sa shumë dizajnerë I referohen ende edhe sot. Por pas divorcit, Diana iu shmang një shtëpie të famshme mode, nga  e cila nuk dëshironte të mbante më asgjë, dhe arsyeja nuk kishte lidhje aspak me performancën e shkelqyer të gjigandit të kësaj industrie.

Princesha e Wellsit nuk deshi më ta shihte logon e Chanelit për shkak se ajo ka dy “C“, dhe asaj kjo I sillte ndërmend dicka të dhimbshme: inicialet e Charles-it dhe Camilla-s.

Ish bashkëshorti e kishte tradhëtuar rregullisht me të, dhe tek Diana kjo la plagë të pashlyeshme. Në një intervistë televizive në 1994-tën, Charles e pranoi dhe vetë tradhëtinë e tij, por pretendonte se kjo ndodhi vetëm pasi “ u bë e qartë se martesa e tyre nuk funksiononte më “.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article